Udvalgte cases

Skab vækst med os – Oplev, hvordan vores innovative og omkostningseffektive løsninger hjælper vores kunders digitale rejse og skaber vedvarende succes.

Frankly juice

Frankly Juice

Optimering og opsætning af skalerbar infrastruktur til B2B/B2C subscription af Juice

Frankly Juice producerer juice og tilhørende produkter. Frankly juice har udvidet deres forretning til B2B/B2C online subscription til levering af juice og ingefærshots. Vi laver løbende udvikling af Frankly Juice A/S. Vores opgave inkluderer korrekt opsætning af deres shopify webshop med automatiseringsflows og optimering af deres løsning.

Samarbejdet med Frankly Juice begyndte med en grundig analyse af deres eksisterende systemer og behov. Herefter tilpassede vi deres eksisterende infrastruktur, der kunne håndtere både B2B og B2C abonnementer på en effektiv og skalerbar måde, så alt fra bestilling til levering kører automatiseret.

Vi står for drift,  videre-udvikling, optimeringer og support for Frankly Juice. Vi  sikre at deres digitale løsninger er sikre, fleksible og understøtter deres forretningsprocesser og vækst.

Frankly juice

Strikkeriet KBH

Danmarks største garn webshop: Udvikling af webshop og process-optimering

Vi har samarbejdet med StrikkerietKBH, en af Danmarks største online webshops til salg af garn, for at udvikle og optimere deres digitale platform med shopify og interne processer. StrikkerietKBH tilbyder et bredt udvalg af garn og tilbehør til strikkeentusiaster over hele landet, og deres popularitet har resulteret i en betydelig vækst i antallet af daglige ordrer.

Vores samarbejde med StrikkerietKBH startede med udvikling af en digital brand identitet, design og derefter udvikling af deres webshop tema. Vi fokuserede på at udvikle en robust og brugervenlig webshop, der kan imødekomme en god brugeroplevese for deres brede udvalg af kunder.

Vi indførte nye systemer og automatiseringsflows, som forbedrede håndteringen af ordrer fra modtagelse til levering. Dette øger kundetilfrendshed, reducerer mængden af fejl og sørger for en mere effektiv drift.

Vi står fortsat for drift, videreudvikling og support af StrikkerietKBH's webshop og deres interne processer. Vores mål er at sikre, at deres digitale løsninger er sikre, fleksible og i stand til at understøtte deres fortsatte vækst og succes.

Frankly juice

Fullhouse

ERP optimering og migrering fra on-premises infrastruktur til cloud samt videreudvikling

Fullhouse er en totalleverandør til fødevarebranchen, og har været leverandør siden 1983. Fullhouse har over 65.000 disponible produkter og mange medarbejdere i den daglige drift. Derfor har en teknisk partner med ekspertise indenfor wordpress og andre IT systemer været nødvendigt.

Fullhouse havde allerede en migreringsplan, men behov for en partner til at føre opgaven ud i verden. Vi har hjulpet dem med at optimere og migrere deres webshop- og Microsoft ERP-system fra on-premises infrastruktur til cloud.

Vores kontinuerlige arbejde med Fullhouse inkluderer korrekt opsætning af deres systemer med automatiseringsflows og optimering af deres løsninger, hvilket skaber et solidt fundament for deres fremtidige vækst.

ModCPH

MODCPH

Design og udvikling af ny og moderne webshop: Fokus på brugervenlighed og performance

MODCPH er en dansk modetøjsvirksomhed, der sælger jakkesæt, skjorter, sko og tilhørende produkter.

Deres eksisterende wordpress webshop brugte WooCommerce legacy API. Efter indlende workshops påbegyndte vi udvikling af et nyt design i Figma.  Herefter implementerede vi designet i et nyt tema, der har gjort at deres webshop er hurtigere, mere sikker, kan håndtere flere besøgende og optimeret i forhold til teknisk SEO.

Vi står for drift, optimeringer og support for MODCPH. Vi  sikre at deres digitale løsninger er sikre, fleksible og understøtter deres forretningsprocesser og vækst.

Comedy zoo

Comedy Zoo

Digital transformation i fokus: Comedy Zoo’s “StagePass” rejse mod succes med skræddersyet hjemmeside og app

Vi har udarbejdet design, udviklet en app og hjemmeside for Comedy zoo. Produktet "StagePass" er en løsning, der lader medarbejdere på tværs af virksomheder deltage gratis i arrangementer. Appen er intuitiv og let at bruge, og er optimeret til at engagere brugere primært i aldersgruppen 18-25 år. Målet med app'en er at skabe en attraktiv personale-gode, øge E-NPS og sikre at arrangementer altid bliver fyldt op.

Vores samarbejde med Comedy Zoo på projektet begyndte med workshops. Herfra tog vi vores viden og udviklede projektets brand-identiet, som blev brugt til design af Comedy Zoo’s hjemmeside og app. Løsningerne er udviklet i react native med AWS som cloud. I dag laver vi løbende optimeringer, og står for driften af hjemmeside og app.

JobAdvice

JobAdvice

Udvikling af webløsning og teknisk SEO: Fokus på CMS

Vi har hjulpet JobAdvice, et rekrutteringsbureau til landbrugssektoren, med at forbedre deres hjemmeside og online tilstedeværelse. Gennem teknisk SEO-optimering og IT-sikkerhedsforbedringer har vi opnået markante resultater. JobAdvice havde allerede et design, som vi sat op med et online CMS, så de selv kan redigere deres tekst, billeder og tilføj. I dag står vi for drift og vedligeholdelse af deres løsning.

Vores arbejde inkluderede forbedring af den semantiske struktur, og opsætning af SPF og DKIM records for bedre email sikkerhed. Vi implementerede også et sitemap og Google Search Console for at lette indekseringen.

Hjemmesidens hastighed blev forbedret med 2,1 sekunder, søgemaskineplaceringen blev højere, og antallet af besøgende steg med 317%. Vores optimeringer har gjort hjemmesiden mere søgemaskinevenlig og sikker, hvilket resulterer i en bedre brugeroplevelse og øget trafik.

Greenwitch

Greenwitch

Shopify optimering og drift: samarbejde med Greenwitch

Vi hjælper Greenwitch, Danmarks største og hurtigst-vækstende smoothie SaaS-inspirerede løsning, med løbende udviklingsopgaver. Dette inkluderer udvikling af en Shopify webshop med både engangsbetalinger og abonnementsløsninger.

Vi har designet og videreudviklet webshoppen, optimeret teknisk SEO og automatiseret flowet mellem bestillinger og produktion i deres fabrik. Vores arbejde har forbedret brugeroplevelsen, øget hastigheden og sikkerheden på webshoppen, og sikret en effektiv og skalerbar infrastruktur.

Vi har også udviklet en desktop app med react native og AWS som cloud, der simplificere og effektivisere deres lager-medarbejders arbejdsprocesser når de pakker smoothies til levering.

Billede af imperium family office direktør

Imperium Family Office

Webløsning og SEO-optimering af Imperium Family Office

Vi har hjulpet Imperium Family Office, et ledende dansk family office, med at udvikle hjemmesider, der repræsenterer deres identitet og vision. Opgaven blev opdelt i to hjemmesider, Imperium Family Office og Imperium Sport, for at imødekomme de forskellige behov hos deres målgrupper af private formuende og sportsfolk.

Begge sider blev udviklet med wordpress. Vi opsatte også en blog for hver side med fokus på SEO-optimering. Som et resultat ligger Imperium Family Office i dag som nummer 1 på Google under flere relevante søgeord.

Hos Guldstoev Consulting Group er vi stolte af at hjælpe Imperium Family Office med at styrke deres online tilstedeværelse og nå deres målgrupper effektivt.

Hvordan kan vi hjælpe jer?

Tag kontakt til os her

Guldstoev Consulting Group ApS
København, Johan krohns vej 1, 2 th.
CVR 43634704

admin@guldstoev.com
+45 60 88 91 43

Linkedin